Klantverhaal ilionx

Vanaf het allereerste begin was ik (Jolijn ten Hoopen) de contactpersoon voor PAGATI. We hebben altijd al samengewerkt met bedrijven die ons ondersteunen op het gebied van salarissen, en ook als het gaat om wet- en regelgeving. Voordat we AFAS hadden, werkten we niet met hen samen. Toen we overstapten naar AFAS, kwamen we in contact met Mark van Overloop van PAGATI. De samenwerking verliep razendsnel en we besloten dat PAGATI onze ondersteunende partner zou worden, met name op het gebied van payroll.

Wat PAGATI voor mij betekent? Het is lastig om in één zin te vatten, maar ik zou zeggen: grote kennis, professionaliteit, persoonlijkheid, directheid en snelheid. PAGATI begrijpt ons probleem met slechts een paar woorden, en ze denken altijd proactief met ons mee. Mark van Overloop heeft een schat aan kennis, niet alleen over AFAS maar ook over alles eromheen. Dat is echt goud waard.

Naarmate ons bedrijf groeide en we andere organisaties overnamen, kwamen er nieuwe uitdagingen op ons pad. Verschillende arbeidsvoorwaarden, verschillende werkwijzen, zelfs verschillende systemen – PAGATI stond altijd paraat. Ze dachten snel mee en hielpen bij het implementeren van regelingen. We ontdekten nieuwe mogelijkheden binnen AFAS dankzij de kennis van PAGATI.

Wat PAGATI zo uniek maakt voor mij, is dat ze wat kleiner zijn. In een wereld waarin grote bedrijven vaak met elkaar samenwerken, vind ik het juist prettig om met een kleiner bedrijf als PAGATI te werken. Ze zijn informeel, betrokken, en dat maakt het persoonlijker. Je voelt geen afstand, zoals dat vaak wel het geval is bij grotere bedrijven.

PAGATI denkt altijd verder dan ik zelf soms doe. Het is geruststellend om te weten dat ze niet alleen doen wat ik vraag, maar ook anticiperen op mogelijke behoeften. En de back-up die ze bieden, geeft me een gevoel van zekerheid. Als ik wegval, kan PAGATI mijn taken overnemen.

Wat ik ook waardeer, is de portal van PAGATI. Daar kan ik al mijn vragen stellen, en dat is ontzettend handig. De workflows die we nu hebben en de integratie van verschillende bedrijven zijn allemaal mogelijk gemaakt door PAGATI. En dat ook nog eens binnen een verrassend korte periode, boven verwachting voor ons.

Ik mis echt niets bij PAGATI. Ze reageren snel, denken mee, hebben de kennis in huis en gaan zelfs nog een stapje verder. PAGATI heeft een kwaliteit die je niet altijd vindt bij grotere bedrijven – de betrokkenheid en persoonlijke touch. Ik zou PAGATI zeker aanbevelen aan andere bedrijven.

Hun diepgewortelde kennis en proactieve benadering maken het verschil. Ze zijn niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk. Dat maakt PAGATI voor mij onmisbaar.