AFAS Consultancy

Je gebruikt als organisatie de software van AFAS om je processen te digitaliseren. Bij de inrichting van processen komt best wel wat kijken. Wat zijn de mogelijkheden om het proces te digitaliseren? Benutten we wel alle mogelijkheden? Zijn er nieuwe optimalisaties die we kunnen doorvoeren? Is er voldoende tijd beschikbaar? Kortom, veel vragen die spelen als het gaat om het inrichten en het optimaliseren van je processen. PAGATI biedt daarbij hulp.

''Specialist op het terrein van de medewerker''

Met 15 jaar ervaring hebben we reeds verschillende projecten achter de rug en een brede ervaring opgebouwd. PAGATI is specialist op het terrein van de medewerker. Of het nu gaat om sollicitant self service, het digitaliseren van een indiensttredingsproces of bijvoorbeeld het inrichten van de jaarlijkse certificeringen, wij verzorgen de specifieke inrichting voor jouw organisatie. En dat doen we op maat. Dat houdt in dat we eerst goed kijken naar de wensen en behoeften, om vervolgens tot een gerichte invulling te komen.

Waarom PAGATI?

In het brede landschap van AFAS-dienstverlening is het goed je te oriënteren. Wij vinden het belangrijk om een structurele relatie met de organisatie op te bouwen. Want hoe beter je elkaar en de gewenste processen kent, hoe beter je invulling kan geven aan mogelijke (nieuwe) optimalisaties en nieuwe inrichtingen. We zien de invulling van AFAS-projecten dan ook niet als een eenmalige inrichting, maar eerder als een project op maat, waarbij we ook kijken hoe we elkaar op langere termijn kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld in de vorm van functioneel beheer na afloop van een project. Maar bovenaan staat natuurlijk een perfecte inrichting van jullie workflow processen zodat jullie tijd gaan besparen.

Voordeel uit onze ervaring

Profiteer vooral van de ervaring die we opgedaan hebben bij andere organisaties en de projecten die we daar opgeleverd hebben.

Wil jij bijvoorbeeld ook...

met workflow, inclusief salarisgegevens en digitaal ondertekenen.

Om grip te houden op je verzuim.

Inclusief digitale ondertekening.

Om zo tijd te besparen

Zodat flexibele krachten tijdig worden opgeroepen, tijdig worden gewijzigd en tijdig een vaste arbeidsomvang worden aangeboden. 

Van verplicht te volgen trainingen/cursussen.

BEKIJK ONZE

BROCHURE

Direct weten wat PAGATI voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van AFAS consultancy? Bekijk onze informatie brochure.

Onze Aanpak

Wij geloven dat door voortdurend contact een beter beeld gevormd kan worden van de specifieke uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft of kan krijgen. We zien de invulling van AFAS- consultancy projecten dan ook niet als een eenmalige inrichting, maar eerder als een project op maat, waarbij we ook kijken hoe we elkaar op langere termijn kunnen blijven ondersteunen. Bijvoorbeeld in de vorm van functioneel beheer na afloop van een consultancy project.

Kortom, vraag je jezelf af, waarom hebben wij dat (nog) niet?

Of zou je graag even sparren met een van onze consultants? Daag ons gerust uit, stel Mark gerust de vraag!

Naam *

E-mail *

Bericht

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off