AFAS Salarisadministratie uitbesteden?

Bij PAGATI zijn we gespecialiseerd in AFAS salarisadministratie. We analyseren jouw huidige processen en streven naar optimalisatie op alle fronten. Door het AFAS-systeem slim in te zetten, zorgen we ervoor dat jouw salarisadministratie vlekkeloos verloopt. Ben jij op zoek naar een interim salarisadministrateur of wil je je AFAS salarisverwerking volledig uitbesteden, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze brochure voor meer informatie. 

Op werkdagen binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte

Onze opdrachtgevers hebben meer tijd voor hun core business.

Mark van Overloop
Managing Consultant

AFAS Salarisverwerking uitbesteden? Bekijk onze opties.

Ben je van plan je AFAS salarisverwerking volledig of gedeeltelijk uit te
besteden, dan heb je bij ons de keuze uit 4 oplossingen.

1. Volledige uitbesteding
Ons team neemt de volledige salarisadministratie voor jou uit handen. We garanderen een nauwkeurige verwerking, een loonjournaalpost en correcte loonaangiften. Zo kun jij je volledig concentreren op andere essentiële processen binnen jouw organisatie.
2. Tijdelijke ondersteuning (interim salarisadministrateur)
Bij PAGATI zijn we er ook om jou tijdelijk te ondersteunen of uit de brand te helpen. Onze ervaren salarisadministrateurs kunnen verzorgen of ondersteunen bij piekperiodes, personeelsafwezigheid of onverhoopte uitval. We garanderen een naadloze overgang en procesborging, voor het geval dat er in de toekomst weer sprake is van (tijdelijke) overname.
3. Back-up ondersteuning

Salarisadministratie is een gevoelig proces, omdat het vaak afhangt van de individuele kennis en expertise van de verwerker. Bij uitval door vertrek of ziekte ontstaat er een risico doordat processen niet gedocumenteerd zijn, wat leidt tot het verlies van waardevolle kennis. PAGATI zorgt voor continuïteit door niet alleen processen te documenteren, maar ze ook efficiënter in te richten en te digitaliseren. Ook plannen we structurele momenten in, waarin we de salarisadministratie geheel of gedeeltelijk meeverwerken. Hierdoor vermindert de afhankelijkheid van individuele kennis, waardoor de organisatie minder kwetsbaar wordt.

4. Zekerheid dankzij onze (maandelijkse) Payroll Audit en Payroll Cloud

Payroll Audit

Onze Payroll Audit biedt zekerheid voor organisaties van elke omvang. Onze consultants onderzoeken grondig alle payroll processen, inclusief CAO-toepassingen, loonjournaalposten, WKR en ouderschapsverlof. Ze zijn het sluitstuk van de maandelijkse salarisverwerking. Met onze audit bieden we jouw organisatie een structurele controle op de loonverwerking, uitgevoerd door externe specialisten. Deze onafhankelijke aandacht in de audit onthult mogelijke aandachtspunten vroegtijdig. Ook beoordelen we of er in de AFAS inrichting mogelijke optimalisaties benut kunnen worden.

Payroll Cloud

Geen AFAS? Geen zorgen. Onze Payroll Cloud is dé oplossing voor MKB-ondernemingen zonder een eigen HR-/salarissysteem. Beheer medewerkers, salarissen en HR-administratie efficiënt via ons online HR-portaal, met volledige ondersteuning van onze deskundige salarisadministrateurs. Dit inclusief updates omtrent wetgeving en CAO.

Uitgebreide informatie over uitbesteden AFAS loonadministratie?

Op je gemak alles over het uitbesteden van salarisadministratie, AFAS consultancy en functioneel beheer teruglezen? Bekijk dan onze brochure.

Wij gingen je al voor

De voordelen van loonadministratie uitbesteden

Bij PAGATI zijn we ervan overtuigd dat loonadministratie uitbesteden echt de moeite waard is. Het vereist niet alleen om de juiste expertise vanwege alle wet- en regelgeving, maar het is ook een delicaat proces dat maandelijks met zorg en aandacht moet worden aangepakt. Wij nemen die zorg graag uit handen.

Bespaar met uitbesteden AFAS salarisverwerking

Wist je dat het uitbesteden van de salarisadministratie bij meer dan 100 medewerkers een kostenbesparing op jaarbasis oplevert die gelijk is aan het bruto jaarsalaris van één fulltime medewerker? Bij volledige of tijdelijke uitbesteding van de salarisadministratie bij PAGATI heb je een vast bedrag per loonstrook, dus geen verrassingen achteraf. Onze basisprijs voor uitbesteding begint al bij €8,99 per strook. En als je meer dan 200 medewerkers hebt, profiteer je zelfs van nog voordeligere strookprijzen. Ontdek binnen één werkdag nog hoe kostenefficiënt het kan zijn om je salarisadministratie aan ons toe te vertrouwen.

Salarisadministratie is maatwerk. Maar bij PAGATI houden we het transparant en werken we met een prijs per loonstrook vanaf €8,99 per strook. Consultancy werkzaamheden buiten de salarisadministratie beginnen bij €85 per uur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen
1 werkdag contact met je op.

Direct contact?

Mark van Overloop

Managing Consultant

Statenlaan 283
5223 LG
‘s-Hertogenbosch

Binnen 30 minuten een offerte?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen
30 minuten contact met je op tijdens werktijden.

Uitgebreide informatie over het
uitbesteden van de salarisadministratie?