Salaris- administratie

Salarisadministratie is voor PAGATI een dagelijkse bezigheid. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een expertise ontwikkeld in het verwerken van de salarisadministratie binnen AFAS. Door het uitbesteden van de salarisadministratie bij PAGATI ben je verzekerd van een tijdige, correcte verwerking van de salarissen voor jouw medewerkers.

Onze diensten

Werkt jouw organisatie met AFAS of niet, PAGATI biedt voor ieder een oplossing. Van volledige uitbesteding tot maandelijkse ondersteuning tot het creëren van inzicht in al je medewerkergegevens via de Payroll Cloud.

PAYROLL AFAS

Uitbesteden

Je werkt als organisatie met het systeem van AFAS voor jouw salarisadministratie, maar je wilt hier totaal geen omkijken meer naar hebben. Je wilt besparen op de loonkosten en bovendien meer tijd overhouden voor je core-business. Je kunt er dan voor kiezen om je salarisadministratie volledig uit te besteden bij PAGATI.


PAYROLL AFAS

Controle/Ondersteuning

Je gebruikt als organisatie de software van AFAS voor jouw salarisadministratie. Je kunt in de salarisverwerking elke maand weer tegen bijzonderheden aanlopen. Bijvoorbeeld een specifiek looncomponent wat aangemaakt moet worden. Of een nieuwe medewerker die onder een uitzonderingsregel valt. Of een IVA-uitkering waar je mee te maken krijgt. Wij controleren de salarisadministratie op bijzonderheden en houden bijzondere zaken tegen het licht. Dus adviseren we jou proactief over onderdelen die wij daarbij tegen komen.

PAYROLL

Uitbesteden

Je werkt niet met het systeem van AFAS, maar je wilt graag meer overzicht over alles omtrent je medewerkers. Daarnaast houd je graag de regie in eigen handen en wil je zo makkelijk mogelijk zelf wijzigingen kunnen doorvoeren. Er is ten slotte niemand die de ontwikkelingen rondom de medewerker binnen jouw organisatie beter kent dan jij zelf! Met ons Payroll Cloud abonnement verkrijg je toegang tot onze Portal, waarna je zelf gemakkelijk alles inziet, invoert en registreert. Zo bespaar je tijd en zijn alle gegevens inzichtelijk voor de medewerker én de werkgever.

De kracht van PAGATI.

Kortom, vraag je jezelf af, waarom hebben wij dat (nog) niet?

Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust contact op met Mark. Of bekijk onze FAQ.

Naam *

E-mail *

Bericht

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off