Over PAGATI

Wij geven gespecialiseerd advies rondom de medewerker.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Maatwerk in advies. Geen standaard offertes. Aandacht voor de klant. Door de combinatie van onze verschillende specialisaties zijn wij in staat jullie een advies op maat te geven. We kijken naar wat nodig is, maar adviseren bovendien kritisch en onafhankelijk. Daarmee gaan jullie stappen maken! Vooruit komen, het werk leuker maken, en zo meer tijd overhouden voor je core-business.

Contact opnemen? We zitten voor je klaar!

écht onafhankelijk advies

Bij PAGATI krijg je vaak een vast contactpersoon. We denken vanuit én voor de klant en zijn daarin onafhankelijk en een tikkeltje eigenwijs. Samen investeren we in een relatie waarin vertrouwen, continuïteit en specialistische kennis jullie verder gaan helpen.

ervaren specialist rondom de medewerker

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bij PAGATI gespecialiseerd in alle processen rondom de medewerker en hebben we door middel van onze ervaring verschillende oplossingen en best practices gestandaardiseerd. Denk bijvoorbeeld aan verstrekkingen, verzuimprocessen of terugkomende certificeringen. Daarnaast zijn we thuis in verschillende branches zoals logistiek, zorg, horeca en ICT/Software.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Naast digitaliseren en meedenken over de best passende procesinrichting zijn we ook vakspecialisten in HRM en Salarisadministratie in AFAS. Voor klanten die geen gebruik maken van AFAS bieden we de Payroll Cloud optie.

De kracht van PAGATI.

Ons Team

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off