5 vragen aan Content Manager Renske over werken bij PAGATI

5 vragen aan Content Manager Renske over werken bij PAGATI


In dit blog beantwoord onze Content Manager Renske 5 vragen over het werken bij PAGATI.

We vroegen onze collega Renske wat haar functie als Content Manager precies inhoudt, hoe ze zich in de afgelopen 5 maanden heeft ontwikkeld, hoe PAGATI hieraan heeft bijgedragen en hoe het werken bij PAGATI haar tot nu toe bevalt.

Waarom ben je bij PAGATI komen werken?

Afgelopen augustus heb ik de master Strategisch Human Resources Leiderschap afgerond. Na 5 jaar studeren was ik klaar om ervaring op te doen in het werkveld. Een probleempje, ik kon niet kiezen of ik in meer voelde voor een Marketing- of HR-functie. Gelukkig bood PAGATI de mogelijkheid om op beide vlakken te ontwikkelen. Zo ben ik begonnen als contentmanager en ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de online content strategie, marketingstrategie, websiteonderhoud en een stukje relatiebeheer. Daarnaast neem ik hier en daar ook wat HR-gerelateerde taken op en ondersteun ik onze salarisadministrateurs.

Wat vind je het leukste aan het werken bij PAGATI?

Er zijn verschillende aspecten die werken bij PAGATI leuk maken. Ten eerste krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen, zowel op het gebied van marketing als HR. Door het hechte team en de korte lijnen voel ik echt dat er geluisterd wordt naar mijn mening en interesses. Daarnaast heerst er altijd een goede sfeer, zijn er geen domme vragen en is er naast het werk ook voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo sluiten we de week meestal af met een kleine vrijmibo en nemen we geregeld een borrel bij onze favoriete Bossche Stadsbrouwerij ‘Jongens van de Wit’. In de afgelopen lockdown is er in ons kantoor zelfs een kleine fitness gebouwd, waar we na een drukke dag lekker los kunnen gaan op de verschillende cardio- en krachttoestellen. Naast het sociale deel vind ik de functie zelf ook leuk. Creatief zijn met content, klantcontact, Google Analytics en advertenties.

Wat is de werkwijze bij PAGATI

Er hangt een relaxte en persoonlijke sfeer. We beginnen de week meestal met een kopje koffie of thee om even bij te kletsen en de week te starten. Juist omdat het team klein is weet iedereen wat er speelt en waar de rest mee bezig is. We werken nauw samen en er is veel overlap in onze werkvelden. Dit vind ik persoonlijk heel prettig. Er werken meerdere specialisten bij PAGATI, ieder is gespecialiseerd in zijn of haar eigen werkveld zoals HRM, Salarissen of AFAS Consultancy. Door regelmatig te sparren en idee├źn uit te wisselen leer ik als starter veel. Daarnaast krijg ik wel veel verantwoordelijkheid over mijn takenpakket, wat ik zelf ook zoek in een baan. Ook mag ik flexibel omgaan met mijn uren. Zo is er de mogelijkheid om zelf in te plannen wanneer ik mijn parttime dag inzet, ideaal!

PAGATI in 5 woorden?

Energiek, flexibel, gespecialiseerd, informeel, en daarnaast gewoon gezellig ­čśë

_________________

Hecht jij, net als Renske, ook veel waarde aan een werkplek met korte lijnen, veel flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een gezellige, betrokken werksfeer? Dan hebben we voor jou wellicht een leuke vacature openstaan als Junior PAGATI consultant (HR, SA, Consultancy). Benieuwd? Bekijk de vacature hier en wie weet tot snel!

Ook aan de slag bij PAGATI?

Ben jij (bijna) afgestudeerd in de richting van HRM, (Technische) Bedrijfskunde of ICT? En heb je een passie voor HR- en payroll? Dan is de functie van Payroll/HR consultant wellicht iets voor jou!

PAGATI - Tijd voor je core business
Post by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.