Controle abonnement Salarisadministratie

Voordelen

Met ons controle abonnement ga je als organisatie jouw fundament nog meer versterken. Wat ga je bereiken:


Extra 4 ogen controle:
Door externe focus op de controle zijn wij de extra paar ogen voor jouw organisatie. Zitten er mogelijk nog kwetsbaarheden in de salarisadministratie? Zouden audits doorgevoerd kunnen worden? Komen uit de steekproeven toch nog mogelijke fouten naar voren? Kortom, door de externe audit versterk je jullie controle proces.

 


Je haalt specialistische AFAS kennis in huis
Door onze opgebouwde kennis en ervaring in een grote diversiteit van organisaties kunnen wij jullie verder helpen in het optimaliseren van jullie HR en Salarisprocessen. Loop je tegen zaken als het realiseren van nieuwe looncomponenten? Wil je verlofdagen gaan journaliseren? Willen jullie maandelijks inzicht houden in de gemiddelde WAB uren bij oproepkrachten**? In een breed scala van onderwerpen kunnen we jullie verder brengen.

** zo kun je maandelijks bijsturen op de WAB uren.


Wij dienen als flexibele schil
Heb je deze net even wat minder tijd om bepaalde mutaties of wijzigingen door te voeren? Zit je bijvoorbeeld met een salarisimport die moet worden doorgevoerd? Wil je een dagje vrij pakken, maar gaat dat lastig in de salarisproduktie? Geen probleem om bepaalde werkzaamheden bij ons neer te leggen. Wij zijn de flexibele schil voor jouw organisatie!

 


Wij zijn jullie back-up
Valt er onverwacht iemand uit? Is er tijdelijk even extra inzet nodig, bijvoorbeeld vanwege een extra afdeling die erbij gekomen is? Geen probleem, PAGATI schakelt direct bij om de capaciteit op te vangen.


Samen HR en Payroll processen optimaliseren
Er zijn altijd onderdelen die geoptimaliseerd en verbeterd kunnen worden. Samen kunnen we kijken hoe en welke optimalisaties gewenst zijn. Doordat we steeds bezig zijn en blijven met verbeteren krijg je als organisatie betere en strakkere processen. Dat bespaart jullie tijd en kosten, en zorgt voor meer efficiency.


Je kunt lastige cases altijd even reflecteren
Soms wil je even kunnen sparren hoe anderen kijken naar een bepaalde casus. Zit je op het goede spoor, heeft de ander misschien een andere kijk erop? Samen kom je wellicht tot de maximale uitkomst. En soms is het gewoon prettig om even die bevestiging te horen. Hou ons gerust jouw vragen voor.

Kern van het controle abonnement

  • Controle en ondersteuning van de salarisadministratie
  • Analyse van mogelijke optimalisaties

Gaan we jullie ook vooruit helpen?

       vraag onze brochure en/of direct de offerte controle abonnement aan. Wil je vrijblijvend telefonisch wat meer informatie ontvangen zet even je telefoonnummer erbij en we nemen contact met je op.

Naam

Bedrijfsnaam

Email

Telefoonnummer

Onderwerp

Jouw vraag

Benieuwd naar onze consultancy optimalisaties? Klik hier!

Naast ons controle abonnement kunnen we ook diverse optimalisaties realiseren. Bijvoorbeeld als je in de inrichting bepaalde wensen hebt. Via onze optimalisatie pagina krijg je een indruk wat we nog meer kunnen realiseren als het gaat om consultancy.

Klik op de button om er meer over te lezen!

image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off