De perfecte match

Wij geloven dat je in het recruitmentvak pas écht succesvol kan zijn, als je je markt van binnen en van buiten kent. Dat is de reden dat wij gekozen hebben voor specialistische werving en selectie in branches en functies waar we verstand van hebben, omdat we daar zelf uit afkomstig zijn. Daarom richten wij ons specifiek op het plaatsen van salarisadministrateurs, HRM professionals en applicatiebeheerders.

Doordat wij op de hoogte zijn van wat er speelt in de branches waar wij actief in zijn, weten wij wat onze klanten nodig hebben. Daardoor kunnen wij organisaties verzekeren dat wij hen van de juiste krachten voorzien. Onze specifieke focus onderscheidt ons van de concurrent die de werving en selectie, in tegenstelling tot ons, vaak richten op allerlei vakgebieden.

Specialistische werving en selectie in branches en functies waar we verstand van hebben

Werving en selectie

Pagati helpt organisaties bij het werven en selecteren van de kandidaat die écht bij jouw organisatie past. Het werven van de juiste kandidaat is een lastige en tijdrovende klus. Wij zetten ons grote netwerk in, om de juiste gemotiveerde werknemers te werven en selecteren voor jouw organisatie. Het gehele traject van vacature aanvraag tot indiensttreding, kunnen wij uit handen nemen. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar alle werkzaamheden die komen kijken bij het werving- en selectieproces. Daardoor houd je tijd over om je weer te richten op de core business. Tegelijkertijd houd je zelf de touwtjes in handen; wij geven de voorzet, daarna beslis jij welke kandidaten uiteindelijk langs komen voor een kennismakingsgesprek. Ook achteraf houden we contact om te kijken hoe de match bevalt.

VERTEL MIJ MEER

Detachering

Veel MKB'ers kunnen het niet veroorloven om nieuwe medewerkers in dienst te nemen. Detachering biedt daarom voor veel bedrijven een goede oplossing bij (tijdelijk) gebrek aan kennis. Detachering biedt wél de voordelen van specialistisch personeel, maar niét de lasten en risico's van werkgeverschap. Deze lasten en risico's zijn namelijk voor onze rekening. De uitgeleende medewerker is namelijk bij ons in dienst. Detachering biedt zekerheid en flexibiliteit, waardoor bedrijfsprocessen gewoon door blijven lopen zonder omkijken of extra werk te hebben. Wel zo handig toch?

VERTEL MIJ MEER

Interim

Tijdens bepaalde periodes binnen een bedrijf kan de behoefte aan extra professionaliteit en kennis sterk zijn. Doordat de juiste persoon ontbreekt kan dat ervoor zorgen dat je organisatie (verder) in de problemen komt. Wij snappen dat je als organisatie vooruit wilt! Het invullen van opdrachten op interim basis kan organisaties uit de brand helpen. Wij vervullen interimopdrachten op detacheringsbasis. Zo haal je de kennis en professionaliteit in huis die jouw organisatie nodig heeft, zonder omkijken te hebben naar de lasten en risico's die je als werkgever hebt.

VERTEL MIJ MEER

HRM Associates

Pagati biedt young professionals de kans om ervaring op te doen in het werkveld. Het succes van de klant is ons uitgangspunt. Met een frisse blik kijken we naar wat onze klanten écht willen en nodig hebben. Deze frisse blik bewerkstelligen wij door het inzetten van young professionals. Zij zijn nog niet bevooroordeeld door vorige ervaringen, maar maken gebruik van de nieuwste ideeën en theorieën op het gebied van HRM! Vooral met de dynamische tijden van vandaag de dag is het goed om te kijken of de HR processen passen bij de veranderende omgeving. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over hoe je de flexibiliteit van het personeel binnen de organisatie kunt optimaliseren?

Samen kijken we op welke gebieden van HRM jullie winst kunnen behalen. Misschien hebben jullie al een idee? Anders kunnen wij jullie helpen door middel van een onderzoek, zodat wij met cijfers kunnen laten zien waar eventuele verbeterpunten liggen. Op basis van deze analyses zullen onze young professionals met vernieuwende voorstellen komen en helpen de organisatie ondersteunen met de implementatie hiervan.

Onze young professionals zitten vol met frisse ideeën en zijn eigenwijs. Wij zijn niet op zoek naar de standaardoplossing, maar willen onze klanten juist vernieuwing bieden! Onze young professionals zijn tegen een aantrekkelijk tarief in te zetten. Doordat wij hen intensief begeleiden ben jij verzekerd van kwalitatief goede en vernieuwende HRM ideeën/oplossingen. Daarmee creëren wij een win-win situatie voor beide partijen.

VERTEL MIJ MEER

ONTDEK DE KRACHT VAN YOUNG PROFESSIONALS

Persoonlijk en betrokken

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en betrokken aanpak. Daarom ben je bij Pagati verzekerd van een  vast contactpersoon. Persoonlijk contact betekent bij ons ook écht persoonlijk contact.

Wij komen graag langs op locatie om het bedrijf beter te leren kennen en de wensen en behoeftes die er liggen in kaart te brengen. Door deze persoonlijke benadering leren wij zowel organisatie als kandidaat goed kennen en kunnen wij op een effectieve manier deze twee partijen aan elkaar koppelen.

Openstaande opdracht of vacature?

Of je nou snel op zoek bent naar tijdelijke specialistische ondersteuning of nieuw personeel, bij Pagati ben je altijd op het juiste adres. Door onze specialistische werving en selectie zijn wij op de hoogte zijn van wat er speelt in de branches waar wij actief in zijn. Wij weten wat jouw organisatie nodig heeft, daardoor ben je ervan verzekerd dat wij jouw organisatie van de juiste krachten voorzien.

Laat hier vrijblijvend jouw vacature achter, onze recruitment consultant neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om de perfecte match te vinden!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging?

Het leven is te kort om werk te doen waar je geen plezier uit haalt! Wij helpen graag bij de zoektocht naar jouw droombaan. Jouw ambities staan bij deze zoektocht altijd voorop. Ons doel is namelijk om de job te vinden waar jij voor uit je bed springt. Op basis van jouw wensen en behoeftes gaan wij op zoek naar de perfecte match.

Wij zijn continue op zoek naar professionals die hun vak verstaan. Organisaties zijn namelijk altijd opzoek naar deskundig personeel! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijk

Verzekerd van persoonlijk contact met een vast contactpersoon.

Alles onder één dak

Pagati heeft alles in huis om jouw zorgen volledig uit handen te nemen.

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Spoedgevalletje? Geen probleem! Ook na 5 uur staan wij voor je klaar!

image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off