Payroll Cloud

Meer overzicht over alles omtrent je medewerkers en zelf wijzigingen makkelijk kunnen doorvoeren? Tijd besparen en alle gegevens inzichtelijk maken voor je eigen medewerkers maar ook voor de werkgever? Dan is Payroll Cloud wellicht dé oplossing!

''De functionaliteiten van Payroll Cloud zijn aan te passen aan je eigen bedrijfsprocessen.''

Payroll Cloud is een online salaris én HR portal voor medewerkers, (HR) managers en iedereen verantwoordelijk voor de salarisadministratie. De functionaliteiten van de Payroll Cloud zijn aan te passen aan je eigen bedrijfsprocessen. Wij zorgen dat er gekeken wordt naar de contract- ketenbewaking bij iedere nieuwe medewerker of contractverlenging. Daarnaast is het opstellen van HRM-documenten, sjablonen, model contracten, functieprofielen en addendums ook mogelijk. Wij bewaken daarnaast de wetgeving waaronder CAO bepalingen, WAB regels, WKR regeling en AVG wetgeving.

Waarom PAGATI?

Inzicht hebben al je HR-zaken en medewerkergegevens, maar ook het digitaliseren en verstrekken van loonstroken in een persoonlijk dossier voor de medewerker, dan is Payroll Cloud een oplossing voor jou.

Combineer de Payroll Cloud met onze HR Flex adviseur

Wil je daarnaast ook verzekerd zijn van deskundig HRM advies op afroep? Is een (vaste) HR adviseur geen optie maar ben je wel op zoek naar een flexibele HR-specialist die je wanneer nodig kan ondersteunen op het gebied van HRM?

Voordeel uit onze ervaring

Profiteer vooral van de ervaring die we opgedaan hebben bij andere organisaties en de projecten die we daar opgeleverd hebben.

Wil jij bijvoorbeeld ook ...

Een digitale arbeidsovereenkomst

Voor bepaalde of onbepaalde tijd of een oproepovereenkomst met digitaal ondertekenen.

Verlof registratie

Om zo meer inzicht te krijgen in het verlof van je medewerkers.

Een persoonlijk dossier

Waarin persoonlijke gegevens worden doorgevoerd door de medewerker en worden goedgekeurd door de werkgever.

Een digitaal ondertekende loonbelastingverklaring

In het persoonlijk dossier van de medewerker.

Signaleringen

Omtrent salariswijzigingen en HRM-processen.


Onze Aanpak

Wij geloven dat het digitaliseren van medewerker gegevens via Payroll Cloud ervoor zorgt dat je gegevens altijd overzichtelijk en up-to-date zijn.

01.

Inventarisatie en voorstel

Intake waarbij de focus ligt op de inventarisatie van bijzonderheden binnen jullie salaris administratie. Vervolgens maken we een offerte op.

02.

Inrichting

We beginnen met het inrichten van jullie persoonlijke Payroll Cloud portal. De besproken functionaliteiten zoals verlof en verzuim, declaraties en loonstroken worden toegevoegd.

03.

Instructie

Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven van de Payroll Cloud portal, de AFAS Pocket App en de rest van de functionaliteiten.

04.

Aan de slag

De werkgever en de werknemer kunnen nu gebruik maken van de Pocket App en de Payroll Cloud portal voor het doorvoeren van gegevens.

Kortom, vraag je jezelf af, waarom hebben wij dat (nog) niet?

Wil je meer informatie over de Payroll Cloud? Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust contact op met Tamar.

Naam *

E-mail *

Bericht


image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off