HRM ondersteuning

HRM is een onmisbaar onderdeel binnen elke onderneming en moet daarom goed geregeld zijn! Wij bieden daarom HRM ondersteuning op verschillende gebieden binnen HRM. Door enkele of meerdere HRM processen bij ons uit te besteden hoef jij je geen zorgen meer te maken en heb je daarnaast weer de tijd om je volledig te kunnen richten op andere zaken, die er ook toe doen.

Of je nou enkel een vraagstuk hebt waar je graag in geadviseerd wilt worden, een eenmalige HRM scan wilt uitvoeren of wellicht toch behoefte hebt aan het uitbesteden van HRM; wij bieden de HRM ondersteuning die jouw organisatie nodig heeft!

Een HR adviseur, alleen wanneer het uitkomt

HR Flex

Is het aannemen van een HR professional geen optie, maar heb je wel baat bij HR advies? Wanneer je een Flex HR adviseur inschakelt, heb je alleen een HR adviseur wanneer je deze nodig hebt. Samen stemmen we af wat het beste werkt voor jouw organisatie.

Mogelijke vragen voor een HR adviseur

HRM advies

PAGATI biedt organisaties zowel HRM advies, als ondersteuning in de uitvoering van HRM projecten. Wij kunnen je dus op verschillende manieren helpen om je personeel optimaal te laten presteren in jouw organisatie. Door het uitbesteden van HRM gerelateerde zaken houdt je zelf niet alleen tijd over voor de core business, maar daarnaast ben je ook verzekerd van een partij met de nodige kennis en kunde op het gebied van HRM.

HRM scan

Medewerkers zijn de belangrijkste sleutel tot succes; ze zijn immers de kracht van iedere organisatie, daarnaast zorgen zij ervoor dat doelstellingen worden behaald. Dankzij onze HRM scan krijgt HRM de aandacht die het verdient! Waar scans van concurrenten zich voornamelijk focussen op efficiëntie, leggen wij naast efficiëntie immers ook de nadruk op de toekomstbestendigheid. Het wordt namelijk tijd dat HRM wordt klaar gestoomd voor de toekomst.

Een betaalbare HRM oplossing voor het MKB

HRM abonnement

Is het aannemen van een HR professional geen optie, ben je daarom op zoek naar een betaalbare oplossing? Dan biedt een HRM abonnement veel voordelen. Bij het afnemen van een HRM abonnement ben je, gedurende de looptijd van het abonnement, verzekerd van optimale service en ondersteuning tegen een vast laag tarief, jouw voordeel kan daarnaast oplopen tot wel 30%. Daarmee beschik je over de kennis en kunde van een HR professional wanneer je het nodig hebt.

Kostenbesparing- en spreiding

Arbeidsjuridische ondersteuning

Persoonlijk contact

Kennis en deskundigheid

Flexibele ondersteuning

Of neem je liever een HR adviseur in dienst?

Neem een kijkje op onze PAGATI Talent website en geef je vacature door

Persoonlijk

Je bent bij ons verzekerd van persoonlijk contact, vaak met één vast contactpersoon. Bekijk ons team.

Alles onder één dak

PAGATI heeft alles in huis om jouw zorgen volledig uit handen te nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de salarisadministratie doen.

Gratis advies

We vinden het belangrijk om onze klanten goed advies te geven. We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Samen komen we verder.

Lees meer over HR in de nieuwste blogs

image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off