AFAS Functioneel Beheer

Je gebruikt als organisatie de software van AFAS om je processen te digitaliseren. Naast de inrichting op projectniveau is er ook het dagelijks beheer van functioneel beheer vragen. PAGATI biedt daarbij hulp.

''Ook het beheer en onderhoud van je AFAS-omgeving is essentieel''

Je hebt (dankzij PAGATI) succesvol je AFAS Profit omgeving ingericht en bepaalde processen geautomatiseerd. Super! Maar ook na de inrichting van een project is het beheer en onderhoud van je AFAS-omgeving essentieel. Dat varieert van een gebruiker welke niet in het systeem kan tot dagelijkse verbeteringen aan workflow processen en gebruikersvragen. Ook na de inrichting van een project zijn er vaak aanvullende optimalisaties en nieuwe functionaliteiten waardoor zaken toch weer bijgestuurd moeten worden.

Waarom PAGATI?

PAGATI heeft in de afgelopen 15 jaar met verschillende projecten in diverse branches een breed scala aan expertise opgebouwd. We kennen de complexheid die komt kijken als het gaat om functioneel beheer van het systeem en de vele vragen die dagelijks hierin kunnen spelen. Met het functioneel beheer van PAGATI word je tijdig ondersteunt, waardoor bepaalde vragen op het terrein van HRM, salarisadministratie en algemene inrichting van AFAS Profit meteen behandeld kunnen worden. We kijken met je mee, zijn een sparringpartner voor optimalisatie vraagstukken en geven wat lucht als alles even samen komt.

Voordeel uit onze ervaring

Profiteer vooral van de ervaring die we opgedaan hebben bij andere organisaties en de projecten die we daar opgeleverd hebben.

Wil jij net als hen bijvoorbeeld ook ...

Met ons functioneel beheer abonnement kun je ook structurele ondersteuning bij ons afnemen, bijvoorbeeld voor een aantal uur in de week of maand.

En/of verdere optimalisaties van looncomponenten (bekijk ook ons controle abonnement).

Om zo alle mogelijkheden van AFAS Profit te benutten.

Met bijvoorbeeld een gericht autorisatiemodel.

 Om zo meer controle over het verzuim- en re-integratietraject te krijgen.

Wellicht kunnen bepaalde brieven verder worden gedigitaliseerd.

Onze Aanpak

Wij geloven dat het voortdurend onderhouden van jouw AFAS-omgeving een beter beeld geeft over de specifieke uitdagingen waarmee jouw bedrijf te maken heeft of kan krijgen. We zien de invulling van Functioneel Beheer dan ook als een ondersteuning die dieper gaat dan enkel het onderhoud van de huidige inrichting. Zo bieden we naast het onderhoud ook back-up ondersteuning voor jouw beheerder en geven wij advies over mogelijke updates en optimalisaties.

Kortom, vraag je jezelf af, waarom hebben wij dat (nog) niet?

Of zou je graag even sparren met een van onze consultants? Daag ons gerust uit, stel Mark gerust de vraag!

Naam *

E-mail *

Bericht

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off