AFAS Combinatie Model

Je gebruikt als organisatie de software van AFAS voor de salarisadministratie en HRM-processen rondom jouw medewerkers. Bij de inrichting van processen komt best wel wat kijken. Het combinatie model van PAGATI biedt daarbij zekerheid, continuïteit en altijd een salarisspecialist in huis. Wij plannen een vaste dag (of dagen) in om samen de salarisverwerking te beoordelen, bijzonderheden te bespreken, vragen te beantwoorden, en te attenderen op mogelijke verbeteringen in jullie AFAS omgeving. Daarnaast kunnen ook functioneel beheer vragen ingediend worden. De continuïteit is daardoor goed gewaarborgd, mocht eventueel extra ondersteuning nodig zijn kunnen we direct voor jullie aan de slag. 

''Specialist op het terrein van de medewerker''

PAGATI is met 15 jaar AFAS-ervaring specialist op het terrein van de medewerker. Of het nu gaat om looncontroles volledig conform CAO, het aanmaken van een looncomponent, het inrichten van sollicitant self service, het digitaliseren van een indiensttredingsproces of bijvoorbeeld het opstellen van een pro forma, wij verzorgen het. Met onze combinatie structuur ben je verzekerd van structureel deskundig advies en ondersteuning op het gebied van salarisadministratie/payroll, maar ook het inrichten en beheren van jullie AFAS-omgeving rondom de medewerker.

Wat is het Combinatie model?

Met ons combinatiemodel ben je verzekerd van structurele deskundige ondersteuning als het gaat om de salarisadministratie/payroll, optimalisatie én beheer van jouw AFAS-omgeving. Omdat we bovenop de software zitten en jouw organisatie en omgeving via het combinatiemodel goed leren kennen, kunnen we gericht op maat ondersteunen en adviseren. Daarnaast dienen we als een flexibele schil wanneer er behoefte is aan back-up, in de vakantieperiode of onverhoopte uitval. We kunnen dan meteen voor jullie aan de slag! Met het combinatiemodel van PAGATI ben je verzekerd van een volledig correcte salarisadministratie én een AFAS-omgeving waarin functionaliteiten geoptimaliseerd en goed bewaakt worden. Kortom, met PAGATI is continuïteit gegarandeerd.

HAAL ALLES IN HUIS

met de 3 Onderdelen van het combinatie model

Met het combinatiemodel is het mogelijk om (binnen de afgesproken tijdsbesteding) tegen één vast tarief 3 onderdelen (consultancy, functioneel beheer, en/of salarisadministratie ondersteuning) af te nemen. Er is immers geen maand hetzelfde en daarom kan het ondersteuningspakket maandelijks aangepast worden naar de wisselende behoefte van jouw organisatie. Met het combinatiemodel haal je dus het beste aan flexibele ondersteuning salarisadministratie, consultancy en functioneel beheer in huis!

AFAS

Consultancy

Jaarlijks komt AFAS met een nieuwe update met nieuwe functionaliteiten. Het is lastig om steeds maar weer deze nieuwe ontwikkelingen te monitoren en te weten wat er in jullie situatie als functionaliteit het beste ingezet kan worden. PAGATI ondersteunt AFAS-klanten met de inrichting en het beheer van nieuwe functionaliteiten. Door periodieke verbeteringen door te voeren zullen er resultaten bereikt worden en is er genoeg tijd om gebruikers goed te informeren.


AFAS

Salarisadministratie

Salarisadministratie is een kwetsbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Elke maand moet dit correct, volledig en tijdig worden uitgevoerd. Het is ook een specialisme waarbij de vakkennis elk jaar weer geüpdatet moet worden. Daarnaast speelt er krapte op de arbeidsmarkt waardoor de gewenste vakkrachten niet altijd beschikbaar zijn. Dat maakt dat de continuïteit mogelijk een gevaar kan worden. PAGATI zorgt ervoor dat je op flexibele basis een vakspecialist kan inzetten en dat de continuïteit en vakkennis hierdoor dus gewaarborgd blijft.

AFAS

Functioneel Beheer

Een AFAS-omgeving moet na het inrichten van een functionaliteit onderhouden worden, en na verloop van tijd kunnen situaties ook wijzigen. PAGATI ondersteunt in vragen vanuit de organisatie en zorgt dat aanpassingen tijdig worden doorgevoerd. Daarnaast is onze klantportal 24/7 bereikbaar en worden vragen dus altijd tijdig beantwoord. Kortom, met PAGATI is ook het onderhoud en beheer van het systeem goed geregeld.

Onze Aanpak

Wij geloven dat door voortdurend contact een beter beeld gevormd kan worden van de specifieke uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft of kan krijgen. Omdat we bovenop de software zitten en uw organisatie en omgeving via deze abonnementsstructuur goed leren kennen, kunnen we gericht op maat ondersteunen.

01.

Inventarisatie

Intake waarbij de focus ligt op de inventarisatie van bijzonderheden binnen jullie salarisadministratie en AFAS- omgeving rondom de medewerker.

02.

Tijdsbesteding

De tijdsbesteding zal worden afgestemd. Wat zijn de gewenste onderdelen in het combinatiepakket? En wat is de gewenste maandelijkse basis-inzet? Dat kan 1, maar ook bijvoorbeeld 2 of 3 dagen zijn.

03.

Controle en verslag

We controleren de salarisadministratie en brengen maandelijks een verslag uit van de bijzonderheden. Ook geven we (indien gewenst) advies over mogelijke optimalisaties.

04.

Actie en onderhoud

We gaan aan de slag met de optimalisaties. Tevens verzorgen we het onderhoud en wijzen we op eventuele verdere vernieuwingen.

Behoefte aan zekerheid, continuïteit, en altijd een AFAS/salarisspecialist in huis?

Of zou je graag iets digitaliseren in AFAS Profit, maar weet je niet hoe/of dit kan? Daag ons gerust uit, stel Mark gerust de vraag!

Naam *

E-mail *

Bericht

BEKIJK ONZE

BROCHURE

Direct weten wat PAGATI voor jouw bedrijf kan betekenen met het combinatiemodel ? Vraag onze informatie brochure aan.

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off