AFAS Salarisadministratie uitbesteden?


Door onze jarenlange ervaring hebben wij een expertise ontwikkeld in het verwerken van de salarisadministratie binnen AFAS. Door het uitbesteden van de salarisadministratie bij PAGATI ben je verzekerd van een tijdige, correcte verwerking van de salarissen voor jouw medewerkers.

Geen stress. We gaan je helpen met een goede salarisadministratie.

Bij PAGATI zijn we gespecialiseerd in AFAS-salarisadministratie. We bieden niet alleen deskundige ondersteuning bij salarisverwerking volgens wet- en regelgeving, maar we analyseren ook jouw huidige processen en streven naar optimalisatie op alle gebieden. Dit doen we met behulp van het AFAS-systeem om een foutloze salarisadministratie te verzekeren.

Uitgebreide informatie over salarisadministratie bij PAGATI?

Op je gemak alles over het uitbesteden van uw salarisadministratie, AFAS Consultancy en functioneel beheer teruglezen? Download dan onze brochure.

De 4 salarisadministratie oplossingen van PAGATI.

Ben je van plan uw loonadministratie volledig of gedeeltelijk uit te besteden, dan heb je bij ons keuze uit 4 oplossingen.

Wanneer je ervoor kiest om de volledige salarisadministratie aan ons uit te besteden, nemen we alles voor je uit handen: van de maandelijkse salarisverwerking en loonaangiften tot taken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verwerken van mutaties, de verlofinrichting en het opmaken van pro forma loonstroken. Met onze volledige uitbesteding ben je verzekerd van naleving van de CAO en de laatste wet-en regelgeving.

Onze ervaren salarisadministrateurs verzorgen of ondersteunen de salarisadministratie bij piekperiodes, personeelsafwezigheid of onverhoopte uitval zo lang het nodig is. We garanderen daarbij een soepele overgang en procesborging, voor het geval er in de toekomst weer (tijdelijke) overname nodig is.

Onze salarisadministrateurs bieden periodieke ondersteuning, bijvoorbeeld door gedurende het jaar een aantal verwerkingen mee te draaien of uit te voeren. Hierdoor verminderen we de afhankelijkheid van individuele kennis, en wordt de organisatie veerkrachtiger in het omgaan met veranderingen en onverwachte situaties.

Onze audit biedt een structurele controle op de loonverwerking, uitgevoerd door externe specialisten. Deze onafhankelijke aandacht in de audit onthult mogelijke aandachtspunten vroegtijdig. Grote verschillen in salaris die niet direct verklaard kunnen worden, worden zorgvuldig geanalyseerd, voorgelegd en indien nodig aangepast of verbeterd. De audit garandeert niet alleen de nauwkeurigheid van de loonverwerking, maar biedt ook inzicht in potentiële optimalisaties en risicobeheersing voor jouw organisatie.

Wij gingen je al voor

De voordelen van salarisadministratie uitbesteden bij PAGATI.

Bij PAGATI zijn we ervan overtuigd dat loonadministratie uitbesteden echt de moeite waard is. Niet alleen is de juiste expertise vereist vanwege alle wet- en regelgeving, maar het is ook een subtiel proces dat maandelijks met zorg en aandacht moet worden benaderd. Wij nemen die zorg graag uit handen.

> Meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sectoren
> Eén vast aanspreekpunt
> Aantrekkelijke tarieven
> AFAS Consultancy, AFAS Salarisadministratie en HR-advies onder één
   dak.

Wil je weten wat het uitbesteden van salarisadministratie je gaat kosten?

Wij geven je binnen 1 werkdag volledig inzicht in jouw situatie en een vrijblijvende offerte. Stuur ons een bericht of bel en wij helpen je graag verder.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam