Onafhankelijke AFAS ondersteuning

PAGATI is deskundig in AFAS Software. Als onafhankelijke onderneming kijken wij met een frisse blik wat onze klanten écht willen.

PAGATI is volledig thuis in de software van AFAS en ondersteunt AFAS klanten structureel op het totale terrein van InSite, HRM en Payroll. Onze expertise in AFAS onderscheidt zich door een specifieke en verdiepende deskundigheid op de terreinen van HRM en salarisadministratie. Wij richten ons daarom vooral  op InSite/OutSite, ESS/MSS en de HRM/Payroll module van AFAS.

InSite

Bedrijfsprocessen efficiënt online regelen

InSite is onderdeel van het AFAS systeem. Het helpt organisaties helpt bij het digitaliseren door een groot deel van de processen efficiënt online te regelen. InSite kan gezien worden als een intranet waar medewerkers en managers 24/7 inzicht hebben in, voor hen, belangrijke informatie. Je kunt ook online taken afhandelen en informatie bekijken op de InSite van jouw onderneming.

Daarnaast biedt InSite vele andere mogelijkheden. Zo kunnen medewerkers en managers in InSite eenvoudig zelf zaken regelen, zoals bijvoorbeeld verlof aanvragen of goedkeuren, declaraties indienen en ook zichzelf ziekmelden.

Wil je meer weten over InSite en de mogelijkheden?

Van technische inrichting tot volledige uitbesteding

De ondersteuning die PAGATI op het gebied van de HRM/Payroll module van AFAS biedt, gaat van (aanvullende) technische inrichting tot volledige uitbesteding van de HRM/salarisadministratie.

Ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een partner die met een kritische blik kijkt naar processen van salarisverwerking en HR, ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuw: AFAS consultancy en salarisadministratie voor een vaste prijs per maand!

Altijd up-and-running

Functioneel beheer

AFAS is een prachtig systeem, maar het kost tijd en moeite om goed het gehele beheer te kunnen uitvoeren. Voor de continuïteit en het behouden van aanwezige kennis, is het daarom belangrijk dat je kunt vertrouwen op een organisatie die je deze kennis en stabiliteit biedt.

Ben je op zoek naar een partij die dit beheer voor je kan uitvoeren, je proactief kan adviseren en lopende functionaliteiten kan onderhouden? Dan zijn wij de juiste partij. Indien problemen zich voordoen hoef je maar te bellen en wij duiken er direct in. Zo zorgen wij ervoor dat de InSite van jouw organisatie altijd up-and-running is!

Training on the job

Zelf achter het stuur


Indien gewenst komen we ook graag training en uitleg op de werkvloer geven. Het voordeel daarvan is dat bepaalde inrichtingen ook door gebruikers zelf kan worden onderhouden en eventuele uitbreidingen daarop doorgevoerd kunnen worden. Indien je een beginnende gebruiker(s) van het systeem bent zullen wij hier proactief op acteren en de helpende hand uitsteken met "training on the job" sessies. Zo verbetert je gebruikerservaring en concentreren je vragen zich op inrichting en onderhoud van het systeem.

Hoger gebruiksgemak

Styling van InSite/OutSite

Wanneer we spreken over een bepaalde software dan gaat het al snel over de functionaliteit(en) van deze software. Niet gek natuurlijk, de software moet goed en soepel werken. Wanneer je wilt dat mensen daadwerkelijk van InSite/OutSite gebruik gaan maken, is goede styling onmisbaar. Veel AFAS beheerders focussen enkel op de functionaliteit en inhoud. Logisch, het moet natuurlijk goed werken. De styling is echter bepalend voor de gebruiksfrequentie en -gemak. Goede styling is bevorderend voor de gebruiksvriendelijkheid. Mensen hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan mooi design en een logische opbouw.

Een mooi vormgegeven en logisch opgebouwde InSite/OutSite zorgt ervoor dat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt. Daarnaast draagt het bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Om je doel te bereiken, als beheerder en gebruiker, moet de functionaliteit matchen met de uitstraling.

Kan de InSite/OutSite van jouw organisatie wel een restyling gebruiken? We komen graag vrijblijvend langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk

Je bent bij ons verzekerd van persoonlijk contact, vaak met één vast contactpersoon. Bekijk ons team.

Alles onder één dak

PAGATI heeft alles in huis om jouw zorgen volledig uit handen te nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de salarisadministratie doen.

Gratis advies

We vinden het belangrijk om onze klanten goed advies te geven. We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek. Samen komen we verder.

image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off