Onze AFAS-ondersteuning

PAGATI is deskundig in AFAS Software. Als onafhankelijke onderneming kijken wij met een frisse blik naar wat onze klanten écht willen. Zo zorgen wij ervoor dat het maximale uit de AFAS-software gehaald kan worden.

PAGATI is volledig thuis in de software van AFAS. Onze expertise in AFAS onderscheidt zich door een specifieke deskundigheid op de terreinen van HRM en salarisadministratie. Wij richten ons daarom met name op gebied van InSite/OutSite, ESS/MSS en de HRM/Payroll module van AFAS.

Onze AFAS diensten

Met de AFAS-ondersteuning van PAGATI haal je meer dan 15 jaar in AFAS-expertise in huis.

AFAS CONSULTANCY

Ben je op zoek naar een partij die volledig thuis is in de software van AFAS? Die jou structureel kan assisteren en ondersteunen op het totale terrein van AFAS-inrichting en digitalisatie rondom de medewerker. Onze expertise in AFAS onderscheidt zich door een specifieke deskundigheid op de gebieden van InSite/OutSite, ESS/MSS en de HRM/Payroll module van AFAS..

AFAS FUNCTIONEEL BEHEER

PAGATI begrijpt dat er soms behoefte is aan even wat extra capaciteit. Tijdelijke ondersteuning waardoor bepaalde vragen op ons terrein van HR, salarisadministratie en algemene inrichting toch door kunnen gaan en het zich niet gaat opstapelen.


''Wij vinden het belangrijk om een structurele relatie met de organisatie op te bouwen''
Mark van Overloop
Managing Consultant

Kortom, vraag je jezelf af, waarom hebben wij dat (nog) niet?

Of zou je graag iets digitaliseren in AFAS Profit, maar weet je niet hoe/of dit kan? Daag ons gerust uit, stel Mark gerust de vraag!

Naam *

E-mail *

Bericht

0
0
image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off