AFAS consultancy & salarisadministratie

Niet steeds aparte facturen voor de inrichting en optimalisatie van je AFAS systeem? Wij bieden het voor een vaste prijs per maand.

Een vaste prijs per periode voor de salarisadministratie en geen bijkomende kosten of extra facturen. Een efficiënt salarisverwerkingsproces en een up-to-date AFAS systeem is mogelijk met de ondersteuning van PAGATI. We zijn flexibel in onze samenwerking om je te ontzorgen met de salarisadministratie, HRM en AFAS.

''Waarom is dit geschikt voor mij?''

Je wilt graag je volledige loonadministratie uitbesteden, maar daarnaast ook dat er het maximale wordt gehaald uit de software. Door inzet van vloeiende workflows tijd en administratieve werkzaamheden besparen. En daarnaast een all inn prijs voor zowel je salarisverwerking als doorlopende consultancy. Dan is het concept salarisadministratie + consultancy wat je zoekt.

Wat is er inbegrepen bij AFAS consultancy?

AFAS consultancy is een breed begrip. Hieronder vallen werkzaamheden als styling, functioneel beheer, consultancy, training on the job, scan, adviesgesprekken, demo’s, kick-offs en presentaties. In principe zijn de standaard functionaliteiten opgenomen in het beheer van AFAS software. Ook worden bestaande geïmplementeerde functionaliteiten geoptimaliseerd op basis van nieuwe ontwikkelingen. In ieder geval valt hieronder:

Onderhouden en vernieuwen van gedane implementaties

Doorvoeren van nieuwe functionaliteiten die hierop aansluiten*

Functioneel beheer vragen

Gereduceerd tarief bij nieuwe projecten

*  Neem contact met ons op voor nadere specificaties.

Enkele voorbeelden

  • Je maakt gebruik van de verlof functionaliteit van AFAS. Medewerkers kunnen verlof aanvragen, bijvoorbeeld regulier verlof en bijzonder verlof. Dan is het fijn dat het nieuw uitgeleverde geboorteverlof automatisch in jullie omgeving wordt doorgevoerd. Zonder meerkosten.
  • Je werkt met een fietsplan, waarbij nog gebruik wordt gemaakt van (pdf) rapporten. Met de komst van Profit 15 kan er veel makkelijker gewerkt worden met (docx) documenten. Dit optimaliseren wij zodat je nog beter met de software kan werken. Zonder meerkosten.
  • Verlof aanvragen gaan via de AFAS Pocket app, maar intrekken hiervan gaat nog via InSite. Met de komst van Profit 15 kan je ook verlof intrekken via de app. Als klant bij PAGATI zorgen wij ervoor dat ook deze intrekking via de pocket app ingericht wordt. Zonder meerkosten.

Wat levert het ons op?

  • Geen extra facturen maar gewoon één vaste prijs per maand
  • Besparing van tijd en kosten
  • Geen loonkosten voor een salarisadministrateur
  • Continuïteit van HR- en salarisadministratie en AFAS.
  • Expertise en deskundigheid van HR, Salarisadministratie én AFAS
  • Altijd up-to date (Cao, wetgeving, AFAS Updates en optimalisaties)
  • Snel, gebruiksvriendelijke en digitale HRM/Payroll processen

 

 

Controle abonnement

Hou je je bezig met de salarisadministratie maar heb je liever wel structurele ondersteuning? Dan is ons controle abonnement zeker iets voor jou!

Interesse? Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

image
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.pagati.nl//
#b10f24
style1
paged
Blogs laden..
/home/pagatinl/domains/pagati.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.pagati.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Schrijf hier je e-mail
on
off